Veilig Betalen

Bij NFC Support streven we ernaar om jouw winkelervaring zo gemakkelijk en probleemloos mogelijk te maken. Daarom bieden we een breed scala aan betrouwbare en flexibele betaalmethoden. Of je nu online winkelt of een bestelling plaatst voor jouw bedrijf, wij hebben de juiste betaaloptie voor jou. Hier zijn enkele van de betaalmethoden die we aanbieden:

  1. iDeal: Met iDeal kun je veilig en direct online betalen via jouw eigen bank. Het is de meest populaire betaalmethode in Nederland en biedt een snelle en naadloze afhandeling van transacties.
  2. PayPal: Als wereldwijd bekende betaalmethode biedt PayPal een veilige en handige manier om online te betalen. Met PayPal kun je betalen met jouw PayPal-saldo, gekoppelde creditcard of bankrekening.
  3. Overboeking: Als je de voorkeur geeft aan een traditionele betaalmethode, bieden wij ook de mogelijkheid om te betalen via overboeking. Je ontvangt de benodigde betalingsinformatie en kunt het bedrag handmatig overmaken vanaf jouw bankrekening.
  4. Op factuur: Voor zakelijke klanten bieden wij ook de optie om op factuur te betalen. Hiermee kun je jouw bestelling plaatsen en later betalen volgens de afgesproken betalingstermijn. Dit geeft jou de flexibiliteit om jouw uitgaven te beheren en de betaling op een geschikt moment te voldoen.

Bij NFC Support staat de veiligheid van jouw betalingen voorop. We maken gebruik van beveiligde betaalplatforms en geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig worden verwerkt.

Kies de betaalmethode die het beste bij jou past en geniet van een vlotte en zorgeloze betaalervaring. Bij vragen of speciale verzoeken staan onze klantenserviceteams altijd voor je klaar om je te helpen.

Let op: De beschikbaarheid van betaalmethoden kan variëren afhankelijk van het type aankoop en jouw locatie.

Veilig betalen