Retourneren

Indien u niet tevreden bent over een bestelling of een deel hiervan, dan kunt u een mail sturen naar retouren@nfcsupport.nl.

Nadat u de retournering heeft aangemeld zullen wij zo spoedig mogelijk uw retournering afhandelen. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden.

Retourvoorwaarden

U heeft een bedenkperiode van 14 dagen na ontvangst van uw bestelde artikel. In deze periode kunt u de koopovereenkomst zonder opgaaf van redenen herroepen (ontbinden) en uw bestelde producten retourneren.

De bedenktijd is bij bepaalde producten niet van toepassing:

  • Maatwerk zoals nfc tags met eigen ontwerp
  • Producten met een duidelijk persoonlijk karakter;
  • Producten die speciaal voor u besteld zijn.

Producten die u retourneert dienen ongebruikt, niet gelockt,  onbeschadigd en origineel verpakt te zijn (inclusief labels) anders kunnen wij de producten niet accepteren. Indien op voorraad kan direct het artikel worden omgeruild of eventueel uw geld worden gecrediteerd naar uw rekening.

Wilt u het artikel retourneren per post dan verzoeken wij u na het invoeren van deze retournering het pakket te verzenden. U vind verdere instructies op de volgende pagina.

Na ontvangst van de retournering zullen wij deze zo spoedig afhandelen.

Het pakket moet deugdelijk verpakt worden en voldoende gefrankeerd zijn. Niet of onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd. Mocht er sprake zijn van een fout of valt een artikel onder garantie, dan worden de verzendkosten achteraf vergoed.

Gebruikte stickers kunnen niet geruild worden en het is niet mogelijk het aankoopbedrag terug te krijgen.