NFC Tag management

NFC tag management software heeft een groot aantal voordelen voor het beheren van NFC tags.

Link verwijzing

Met TagLead is het mogelijk om achter de link op een NFC tag aan te passen. Hiervoor is de nfc tag dus niet fysiek nodig. Dit maakt het mogelijk om grote hoeveelheden NFC tags goed te kunnen beheren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld na afloop van een campagne de link aan te passen naar een algemeen gedeelte van een website.

Link inkorten

Met TagLead is het mogelijk om een link in te korten. Dit kan handig zijn indien de link langer dan 130 tekens lang is.

Geavanceerde toepassingen

Met Taglead is het mogelijk om de geavanceerde toepassingen van NFC tags toe te passen. Denk hierbij aan tellers, authenticatie en anti-fraude toepassingen.

Snel inzetbaar

Doordat de NFC tags vooraf kunnen worden geprogrammeerd en worden gedrukt is het mogelijk om hele korte levertijden te realiseren. Nog voordat de NFC Tags zijn afgeleverd kunnen deze al in TagLead worden geactiveerd.

TagLead

TagLead is ons nieuwe NFC Tag Management tool en is exclusief voor klanten van NFC Support te gebruiken. TagLead kan 10.000+ Tags beheren en is simpel te gebruiken. Naast NFC kan ook de QR code worden gebruikt.

NFC tags die via NFC Support worden gekocht kunnen direct in TagLead worden ingeladen door ons. Zo zijn de NFC Tags al te gebruiken voordat deze bij u aankomen.

Meer informatie? Bel: 085 060 80 20