NFC Maatwerk

NFC-maatwerk

Doorgaans voldoen onze “standaard” producten voor de meeste toepassingen.  Maar in veel gevallen geven onze klanten aan op zoek te zijn naar producten die aangepast kunnen worden naar de behoefte die op dat moment aanwezig. Daar hebben wij ons maatwerk concept voor bedacht. Indien je opzoek bent naar NFC producten met een eigen logo of bijvoorbeeld met een unieke QR code dan helpen wij je graag verder. Wij leveren al ruim 4 jaar enkele duizenden maatwerk NFC producten. Van eenvoudige sticker tot bierviltjes met eigen logo. Ook verzorgen wij het programmeren van de NFC tags.  Middels het formulier dat je onderaan deze pagina kunt vinden, kun je een offerte aanvraag starten. Op basis van deze aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Graag laten we je zien waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van het juiste NFC product.

Levertijden NFC stickers

De standaard levertijden voor maatwerk stickers variëren van 10-20 werkdagen. Echter zijn andere levertijden in overleg ook mogelijk.

Hoeveelheden NFC stickers

Het minimaal aantal NFC stickers met een eigen ontwerp is 100 stuks. Minder is ook mogelijk, echter zijn de kosten dan zeer hoog per sticker. Vanaf 500 stuks liggen de prijzen een stuk lager. Wij kunnen je hier altijd in adviseren. Hoeveelheden boven de 10.000 is voor ons ook geen probleem.

NFC chip kiezen

Alle NFC chips die wij aanbieden voor maatwerk stickers zijn geschikt voor alle smartphones. De meest gebruikte chip met de beste scansterkte (de snelheid waarmee de chip wordt uitgelezen) is de NTAG213. Wij adviseren om deze dan ook zoveel mogelijk te kiezen. Heeft u meer datacapaciteit nodig voor bijvoorbeeld een digitaal visitekaartjes (vCard) dan kiest u voor de NTAG216. Een goedkoper alternatief zijn de Ultralight chips. Deze hebben echter een beperkte datacapaciteit. Een url verkorter kan dan uitkomst bieden. Wil je bijvoorbeeld alleen een code toekennen dan is de Ultralight chip een prima keuze.

Toplaag sticker kiezen

De papieren toplaag is de meest voordelige oplossing. Ideaal voor binnen gebruik, voor bijvoorbeeld op flyers of productverpakkingen. Een luxere afwerking die ook licht waterbestendig is, is de plastic toplaag. De plastic toplaag is de meest gekozen oplossing. Een nog duurzamere oplossing is de toepassing van PET als toplaag. Dit is een harde plastic toplaag waarvan ook bankpassen en creditcards worden gemaakt. Dit type is ook ideaal voor buiten gebruik.

Gewenste formaat NFC sticker kiezen

De keuze voor het formaat is uiteraard helemaal afhankelijk van de toepassing. Wij hebben een groter aantal standaardformaten uitgekozen die het meest worden toegepast. Andere afmetingen zijn ook mogelijk op aanvraag.

Ondergrond waar de NFC sticker op geplakt wordt

Uiteraard moet de sticker op een geschikte ondergrond kunnen worden geplakt. Daarnaast is het van belang om te controleren of de ondergrond metaal bevat. NFC chips werken alleen met een speciale “on-metal” laag op metalen ondergronden. Ook bijvoorbeeld dubbelglas bevat soms een metaalachtige folie.

NFC Tags programmeren

Het is mogelijk om zelf NFC tags te programmeren. Zie hier ons artikel over NFC programmeren. Wij kunnen dit ook voor je doen. Hoeveelheden van 10.000 is voor ons geen enkel probleem. Het is ook mogelijk om elke NFC sticker individueel te programmeren.

Unieke QR code of ID nummer op je NFC sticker

Het is mogelijk een QR code op te nemen in je ontwerp. Dit kan één QR code zijn, maar het is ook mogelijk om per sticker een unieke QR code te drukken. Uiteraard moet het basis ontwerp ruimte bieden voor een QR Code. Ook is het mogelijk een uniek nummer te drukken. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld NFC Asset Management

 


Middels onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen.

Offerte aanvraag

Bouw je eigen NFC sticker met eigen ontwerp