NFC Beveilingsronden

NFC Beveiligingsronden

NFC Support is gespecialiseerd in het leveren van NFC Tags voor de beveiligingsbranche. Wij leveren NFC tags aan beveiligingsbedrijven zoals Securitas, Melrose Security en BWN security.

Wat kan ik met NFC Tags voor beveiligingsronden?

Met NFC Tags kun je eenvoudig de rondes die beveiligers lopen door een object vastleggen. Door de nfc tag te scannen met een geschikt device kun je direct de tijd en locatie vastleggen. Ook is het mogelijk om eenvoudig opmerkingen te noteren. Door NFC Tags in alle ruimtes van een object te plaatsen is het mogelijk om een gedetailleerde rapportage te maken. Bij eventuele incidenten kan er eenvoudig worden teruggekeken naar de rapportage

Welke software oplossingen voor NFC beveiligingsronden zijn er?

Er zijn diverse partijen die oplossingen voor NFC beveiligingsronden kunnen leveren. Dit zijn ondermeer Emyris , Sequrix en Viska

Welke NFC tags heb ik nodig?

Voor de meeste software oplossingen wordt er gebruik gemaakt van de UID die in de chip is verwerkt. Dit is een unieke code die in elke chip zit verwerkt. In de meeste gevallen is daarom een NTAG213 geschikt. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen om dit te checken. Het is ook mogelijk om een code te programmeren op de chip. Ook hier is de NTAG213 geschikt voor. Verder is het belangrijk om rekening te houden met de volgende zaken:

- Metalen ondergrond
- Weerbestendigheid
- Plakbestendigheid

 

Waarom moet ik rekeninghouden met een metalen ondergrond?

Indien een "gewone" NFC Tag op een metalen ondergrond wordt geplakt, dan werkt deze minder of niet. Wij leveren echter zogenaamde "ON-metal" tags. Hierbij is de NFC Tag voorzien van een Ferrietlaagje. Hierdoor werkt de NFC Tag wel op een metalen ondergrond. Metalen ondergronden zijn bijvoorbeeld:

-Metalen kastje van het inschakelkastje van het alarmsysteem

-Metalen/Aluminium kozijnen

-Dubbelglas met een HR+ Film of Veiligheidsglas (met metaalrooster)

Ook indien er bijvoorbeeld plastic op metaal wordt gebruikt, kan de werking minder zijn.

Het is uiteraard mogelijk om een deel met on-metal te bestellen en een deel zonder. Ook leveren wij ferrietdiscs zodat inviduele nfc tags kunnen worden voorzien van een on-metal eigenschap.

Kun je NFC tags ook buiten gebruiken?

Het is zeker mogelijk om onze nfc tags buiten te gebruiken. Afhankelijk van de behoefte kunnen onze NFC Tags worden uitgevoerd met een UV bestendige laag zodat deze niet verkleuren in de zon. Ook is het mogelijk om de stickers uit te voeren met een waterbestendige laag. Voor een luxe en weerbestendige uitstraling hebben we sinds kort ook zogenaamde Epoxy tags. Dit zijn tags die voorzien zijn van een kleurechte epoxy laag en hebben een 3d effect.

Kun je NFC Tags ook op glas plakken?

Het is zeker mogelijk om NFC stickers op glas te plakken. Wel moet er rekening mee worden gehouden dat in sommige gevallen de nfc sticker zonder On-metal laag niet goed werkt. Dit kan komen doordat in sommige glassoorten een metaalachtige film is opgenomen (bv blinderen of isoleren). Ook veiligheidsglas met een metalen raster werkt minder goed. Uiteraard werken onze On-metal tags hier wel mee.

Kan ik ook een eigen logo op de NFC Tags laten plaatsen?

Het is zeker mogelijk om een full color logo op de nfc stickers te laten drukken. Vanaf 100 stuks is het mogelijk om NFC stickers met een eigen ontwerp of logo te bestellen.

Vraag nu direct een offerte aan voor NFC Tags met eigen logo