NFC Beveilingsronden

 

NFC Support: Uw Specialist in NFC Tags voor Beveiliging 

NFC Support levert hoogwaardige NFC Tags aan beveiligingsbedrijven zoals Securitas, Melrose Security en BWN Security. Onze NFC Tags zijn ideaal voor het vastleggen van beveiligingsronden en het verbeteren van uw beveiligingsoperaties. 

NFC Tags voor Beveiligingsronden: Wat Zijn de Voordelen? 

NFC Tags maken het eenvoudig om de rondes van beveiligers door een object vast te leggen. Door simpelweg een NFC Tag te scannen met een geschikt apparaat, kunt u direct tijd en locatie vastleggen. Bovendien kunnen beveiligers snel opmerkingen noteren. Het plaatsen van NFC Tags in alle ruimtes van een object maakt het mogelijk om gedetailleerde rapportages te genereren, wat essentieel is voor incidentmanagement en -analyse. 

Welke Software Oplossingen Zijn Er Voor NFC Beveiligingsronden? 

Er zijn verschillende softwareoplossingen beschikbaar voor het beheren van NFC beveiligingsronden, waaronder: 

Emyris 

Sequrix 

Viska 

Welke NFC Tags Zijn Geschikt? 

Voor de meeste softwareoplossingen wordt gebruik gemaakt van de unieke UID in de chip van de NFC Tag. De NTAG213 is hiervoor meestal geschikt. Neem gerust contact met ons op om te verifiëren welke NFC Tag het beste past bij uw behoeften. We kunnen ook specifieke codes op de chip programmeren. Belangrijke factoren om te overwegen bij de keuze van NFC Tags zijn: 

Metalen Ondergrond: Gebruik ON-metal tags voor metalen oppervlakken. 

Weerbestendigheid: Kies voor UV- en waterbestendige tags voor buitengebruik. 

Plakbestendigheid: Zorg voor goede hechting op diverse oppervlakken. 

Waarom Zijn ON-Metal Tags Belangrijk? 

Wanneer een gewone NFC Tag op een metalen ondergrond wordt geplakt, kan de functionaliteit verminderen. Onze ON-metal tags, voorzien van een ferrietlaag, werken perfect op metalen oppervlakken zoals: 

Metalen kastjes van alarmsystemen 

Metalen/aluminium kozijnen 

Dubbelglas met HR+ film of veiligheidsglas met metaalrooster 

Ook bij plastic op metaal kan de werking verminderen, maar onze ON-metal tags lossen dit probleem op. We bieden ook ferrietdiscs om gewone NFC Tags om te vormen tot ON-metal tags. 

Kunnen NFC Tags Buiten Gebruikt Worden? 

Ja, onze NFC Tags kunnen buiten worden gebruikt. Ze kunnen worden uitgevoerd met een UV-bestendige laag om verkleuring te voorkomen en met een waterbestendige laag voor bescherming tegen regen. Voor een luxe en weerbestendige oplossing bieden we epoxy tags met een kleurechte epoxylaag en een 3D-effect. 

Werken NFC Tags Op Glas? 

Ja, het is mogelijk om NFC stickers op glas te plakken. Houd er echter rekening mee dat NFC stickers zonder ON-metal laag mogelijk minder goed werken op glas met een metaalachtige film (zoals bij blinderen of isoleren) of veiligheidsglas met een metalen raster. Onze ON-metal tags functioneren wel goed op deze oppervlakken. 

NFC Tags Met Uw Eigen Logo 

Wilt u NFC stickers met uw eigen logo? Vanaf 100 stuks kunnen wij full color NFC stickers met uw ontwerp of logo leveren. 

Neem Contact Met Ons Op 

Interesse in onze NFC Tags voor beveiligingsronden? Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen. Bezoek onze website NFC Support voor meer details.

Neem contact op

Vraag direct een offerte aan